SHISEIDO MASK - BLACKHEAD REMOVER

Anda mempunyai masalah BLACKHEAD di wajah terutama sekali di bahagian HIDUNG seperti gambar dibawah? Jangan risau, kami ada penyelesaian untuk anda!!


Memperkenalkan SHISEIDO MASK,penyelesaian kepada masalah anda. SHISEIDO MASK merupakan masker peel off yg digunakan untuk menghilangkan blackhead & whitahead. Ia merupakan salah satu hot item selling di dunia kosmetik di Jepun, Hong Kong, Taiwan, Korea, Singapore & Malaysia.

FUNGSI SHISEIDO MASK

Alternatif paling mudah dan murah untuk membuang bintik2 hitam dan putih pada wajah, selain membersih dan menanggalkan sel2 kulit mati, mengecilkan pori-pori serta mencerahkan kulit wajah. Ia juga membantu menghalus, melembut dan mengatasi masalah tona kulit tak sekata, kesan terbakar (sunburn) selain menyerap lebihan minyak dengan kadar 3x lebih berkesan.

Sesuai utk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif (tapi elakkan disapu pada jerawat, nanti tarikan mask sewaktu menanggalkan nya boleh membuatkan ia pecah/luka). Masker ini juga kaya antioksidan, dari lumpur, arang, kolagen serta sumber mineral untuk mengurangi tanda2 penuaan seperti kedutan halus, menjadikan kulit lebih tegang, lembab dan anjal.
Terdapat 3 pilihan SHISEIDO MASK iaituSHISEIDO BLACK MASKSHISEIDO BLACK MASK - Shiseido Black Mask sangat disarankan kerana berfungsi untuk membersihkan dan menanggalkan sel kulit mati, blackheads dan whiteheads, mengecilkan pori-pori, memutihkan dan mencerahkan kulit muka.

Sheseido Black Mask berkesan utk memulih, mencerah, menghalus, melembut, mengatasi masalah kulit gelap/tak sekata, kesan terbakar, mengecutkan jerawat2 halus ,menyerap minyak 3x lebih berkesan, membantu membuang bintik2 hitam /putih diwajah, juga menghaluskan liang2 roma terbuka. Sesuaiutk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.

SHISEIDO NATURGO MASK


SHISEIDO NATURGO MASK - Shiseido Naturgo Mask terbuat dari lumpur yang ada di laut dalam, kaya mineral dan bahan alami. Shiseido Naturgo Mask dapat membersihkan pori-pori secara menyeluruh,mengawal minyak berlebih, menghaluskan wajah, mengurangkn jerawat dan mencerahkan kulit

SHISEIDO WHITE MASK


SHISEIDO WHITE MASK - Shiseido Peel-off White Mask berfungsi untuk mencerahkan dan memutihkan wajah, menghaluskan wajah, mengurangkn kedut2 dan mengangkat sel kulit mati.

Shiseido White mask bagus untuk mendinginkan dan mencerahkan kulit setelah berpanasan dibawah sinar matahari.

CARA PENGGUNAAN

Cuci muka terlebih dahulu seperti biasa menggunakan pencuci/cleanser sedia ada.

Jika rajin, boleh stim atau wapkan muka dengan air panas agar pori2 terbuka lebih kurang 5 minit.

Sapukan masker pada wajah, terutama bahagian yg diinginkan seperti hidung atau di kawasan yang banyak bintik2 hitam/putih. (Jauhkan dari terkena pd kening, bibir, anak rambut dan kawasan mata). Bagi kulit kering atau yang biasa menggunakan toner, sapu toner dulu sebelum sapu masker.

Boleh sapu gunakan jari, lebih mudah dan rata.

Biarkan selama lebih kurang 30 minit hingga masker benar2 kering/keras.

Tanggalkan masker perlahan2 dari bawah ke arah atas wajah anda. Lihat berapa banyak bintik2 hitam/putih serta reroma halus yang tertanggal/melekat pada masker!

Bersihkan wajah dengan air dingin agar pori-pori tertutup dengan sempurna.Gunakan 2 hingga 3 kali dalam seminggu untuk hasil yang lebih baik. Jika hanya digunakan untuk kawasan hidung, 1 sachet dapat digunakan untuk 5 hingga 6 kali penggunaan. Simpan baki masker yang belum digunakan dalam bekas bertutup untuk elakkan ia kering.

Hasil dapat dilihat walau hanya dalam sekali pemakaian.
AWAS!!! TUNGGU MASK BETUL-BETUL KERING BARU TARIK YER!!! DAN ELAKKAN MASK DARI TERKENA PADA BULU KENING @ BULU MATA ANDA YER!!!

BERMINAT??
JOM ORDER.

HARGA KAMI!!

RM35.00 SM/RM 40.00 SS
(50 PCS)

RM50.00 SM/RM 55.00 SS
(100 PCS)

FREE POSTAGE


SMS/WHATSAPP KE 017-3851860
(STRICTLY NO CALL)

PEMBELIAN SECARA BORONG = KLIK DI SINI

PROMOSI BULAN INI = KLIK DI SINI

SEMAK STATUS PENGHANTARAN PARCEL = KLIK DI SINI

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...